Val-en roltrainingen kleuters

Middels sport- en spel worden de kleinste voorbereid op de technieken van het kickboksen. Belangrijke onderdelen zijn concentratieoefeningen, toetsen van zelfstandigheid en zelfredzaamheid en groepsdynamiek.

Kickboksen jeugd beginners

Bij onze The Confident Kid - kickbokstrainingen staat zelfvertrouwen en zelfredzaamheid centraal daarnaast werken we aan technische vaardigheden, conditie, lenigheid en reactievermogen.

Kickboksen jeugd gevorderden

Beheersing en controle zijn belangrijke waarden in het kickboksen. Bij onze kickbokstrainingen staan technische vaardigheden, conditie, lenigheid en reactievermogen centraal.

Boksen/Kickboksen Meiden 12+

Ontwikkel je eigen fysieke en mentale kracht door middel van het (kick) boksen. Ben jij benieuwd naar wat je allemaal in huis hebt? BECOME THE REAL YOU!

Boxing Workout

Boksen is een tactische sport waarbij coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Bokselementen worden gebruikt om je fysieke conditie en spierconditie verbeteren (zonder sparren). PUNCH YOURSELF TO HEAVEN!

Boksen Techniek

Boksen is een tactische sport waarbij coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Boksen is tevens een goed voorbeeld van een High Intensity Interval Training. Zeer intensief sporten met actieve rustperiodes.

Zaktraining

Intensieve interval training op de bokszak. BURN THOSE CALORIES!

Yin Boxing

Combinatie van deep stretching en mindful boxing

Kickboksen

Kickbocksen is een full body workout. Je vergroot de lenigheid van je spieren en je verbetert je reflaxen. Stoten van het boksen worden gecombineerd met trappen uit sporten als karate en taekwondo.

Kick_it

Voetjes van de vloer en leer de technieken van het Kickboksen. LET’S GET LOOSE.

Discoboxing

Discoboxing is ontstaan door de manier waarop een bokser uit Amsterdam zich voorbereidt op zijn eigen bokswedstrijden. Discoboxing is de manier om conditie, kracht, behendigheid, lenigheid en coördinatie op te bouwen op swingende muziek.B

Booty boxing

Zaktraining afgewisseld met oefeningen die gericht zijn op het shapen en verstevigen van jouw BOOTY. BOOTY_o_LICIOUS…

Goodmorning and goodnight stretch

Deep stretching session

BBB-training

Krachttraining gericht op het vergroten van spiermassa in de billen, benen en buik. Ontwikkel je LEGS FOR DAYSSS!

Circuittraining

Intensieve training met korte periodes van intense activiteit afgewisseld met korte periodes van rust. FULL BODY WORK-OUT!

Indoor training

Functioneel trainen gericht op het hele lichaam. "ICEN ICEN" BROTHA!

HIIT en Stretch

High Intensity Interval Training gevolgd door een deep stretch sessie.

Parkinson, seniorenfit

Deze training is voor Senioren en mensen met Parkinson. Door gerichte oefeningen (coördinatie, balans, stabiliteit) te doen worden de gezonde hersencellen gedwongen de functie over te nemen van degene die niet goed werken.